Otwórz ustawienia konta i przejdź do sekcji Usunięcie konta.
Samodzielne usunięcie wymaga potwierdzenia aktualnym hasłem. Po wykonaniu operacji konto zostanie usunięte, a użytkownik wylogowany.
Przed wykonaniem tej operacji przeczytaj stronę z opisem procesu usuwania konta i danych. Część informacji może być zachowana, jeżeli wymagają tego przepisy, rozliczenia, bezpieczeństwo lub przeciwdziałanie nadużyciom.
