Klient może zakończyć zlecenie dopiero wtedy, gdy wykonawca przekaże realizację do odbioru.
Wcześniej Firma360 może wyświetlić informację, że zlecenie można zakończyć dopiero po zgłoszeniu go przez wykonawcę do odbioru.
Po zmianie statusu pojawi się przycisk Odbierz i zakończ.
