Opcja Usuń z listy ukrywa rozmowę tylko na Twojej liście.
Historia drugiej strony pozostaje zachowana. Jeżeli pojawi się nowa wiadomość, rozmowa może zostać automatycznie przywrócona.
Usunięcie rozmowy z listy nie kasuje historii drugiej strony.
Opcja Usuń z listy ukrywa rozmowę tylko na Twojej liście.
Historia drugiej strony pozostaje zachowana. Jeżeli pojawi się nowa wiadomość, rozmowa może zostać automatycznie przywrócona.
Otwórz właściwy ekran Firma360 i wykonaj opisane kroki.
Przejdź dalej