Po wykonaniu uzgodnionego zakresu otwórz Centrum realizacji i kliknij Zgłoś do odbioru.
Status zmieni się na etap odbioru. Klient zobaczy możliwość użycia przycisku Odbierz i zakończ.
Nie traktuj przekazania do odbioru jako automatycznego zakończenia zlecenia - końcowego odbioru dokonuje klient.
