Jeżeli zlecenie jest archiwalne, Firma360 pozostawia rozmowę jako historię, ale blokuje wysyłanie nowych wiadomości do czasu wznowienia zlecenia przez klienta.
Zlecenie jest archiwalne
Archiwalne zlecenie blokuje wysyłanie nowych wiadomości.
Przejdź do opisywanego miejsca
Otwórz właściwy ekran Firma360 i wykonaj opisane kroki.
Przejdź dalejCzy ta instrukcja rozwiązała Twój problem?
Potrzebujesz dalszej pomocy?
Przekaż sprawę do zespołu Firma360. Do formularza automatycznie dołączymy ścieżkę Pomocy, którą właśnie przeszedłeś.
Przekaż sprawę do zespołu Firma360. Do formularza automatycznie dołączymy ścieżkę Pomocy, którą właśnie przeszedłeś.
